Nu packar jag för varmare väder!

Då har vi kommit hem från fjällen efter en underbar vecka med massor av skidåkning, god mat, trevligt sällskap och en tur till Trondheim. Jag upptäckte att jag faktiskt hade saknat skidåkning enormt mycket, och det märkte min kropp också som verkligen fick arbeta med muskler som inte använts på mycket länge.

I går kom också Emelie hem efter att ha varit i Bagdastein en vecka med skolkompisar. Det var en mycket trött dotter som kom hem, och i morse var hon nästan ännu tröttare då hon hasade sig iväg till skolan och plikterna.

I morgon åker jag till Kuala Lumpur och ska snart packa ner sommarkläder i resväskan. Betydligt enklare än att packa ner vinterkläder inför en skidresa, åtminstone mindre skrymmande. Det ska bli riktigt skönt att få komma iväg, och jag har verkligen längtat.

I går avslutades VM i Holmenkollen med herrarnas femmil, en inte allt för rolig händelse för svensk del, men desto roligare för Norge. Norge är verkligen världens bästa skidnation, och trots att vi svenskar är så otroligt avundsjuka på grannlandet, så går det inte att komma ifrån att detta land är nummer ett när det gäller skidsport.

Vilken folkfest, vilket VM! Det blir nog svårt för andra länder att matcha 600 000 som står och hejar längs spåret, och 700 000 som tittar på prisutdelningen på Karl Johan. Norge borde alltid få arrangera skid VM!

Therese Johaug kör här hem tremilen inför den entusiastiska
Foto: SCANPIX från Aftonbladet

Grattis Norge, till ett fanatstiskt VM och till alla medaljer!

Idag går mina tankar till Lena Nyman, som idag begravs i Adolf Fredriks kyrka. Vila i frid underbara Lena!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Har verkligen varit helt fantastiskt att se vilken folkfest det varit i Holmenkollen, otroligt, så man grät när norrmännen tog medaljer, vilken känsla att vinna på hemmaplan med en sådan publik! Ha det så härligt i KL nu!

2011-03-07 @ 12:10:49
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Kim M Kimselius

Lyckliga dig som ska åka till KL. Ha det så underbart och NJUT! Ser fram emot dina blogginlägg, som vanligt!

Kram Kim

2011-03-07 @ 16:59:25
URL: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Hälsa KL och sköt om dig. Kram!

2011-03-07 @ 18:07:22
Postat av: Sara Adlers

Svar: Ja, jobbig är bara förnamnet! Du får ha det jättebra i KL och ta med dig lite värme hem, tack! :)

2011-03-07 @ 20:10:02
URL: http://adlers.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ursäkta, när Sverige inte tar guld utan "bara" silver då blir det en liten notis längst ner i tidningen! Hallå! Faktiskt dåligt!! Men strunt i vintern!! Nu kommer du snart! Och vi ses redan på onsdag!!! Kram Nilla

2011-03-08 @ 01:27:45
URL: http://nillaberglie.blogspot.com/://

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0