Lena, du fattas oss!

Vad sorgligt det var att läsa att Lena Nyman gått bort. Hon var så underbart härlig och jag har haft så många roliga stunder framför TV:n och på bioduken med henne. Bara för någon vecka sedan såg vi Morrhår och ärter, kanske inte hennes bästa roll, men hon var alltid så otroligt charmig och duktig så hon gjorde varje roll till något väldigt speciellt. Bäst tyckte jag att hon var tillsammans med Hasse och Tage, men också i rollen som Ronjas mamma var hon något alldeles extra. Här nere kommer ett klipp som jag älskar;

http://www.youtube.com/watch?v=SeVVfUZbkAc

Du fattas oss Lena!

Har precis vinkat av Julia som skulle åka till Hassela med sin klasskompis Ping och hennes familj som har en stuga där uppe. Det blir en kort helgresa med skidor i morgon och sedan hem på söndag. Men Julia tyckte att det skulle bli jätteroligt att få åka iväg. Är man tretton år så kan det vara skönt att komma bort från föräldrar ibland.

I morgon kväll ska vi hem till Liz, Bengt, Ella och Marc för att titta på melodifestivalen. Ska bli riktigt roligt att återuppta denna svenska tradition som får hela svenska schlager sverige att vakna till liv.

Avslutar med ännu ett klipp att minnas med älskade Lena;

http://www.youtube.com/watch?v=_SS3iX48ob4

Vila i frid!

Kommentarer
Postat av: Kim M Kimselius

Älskar också det inslaget Stadslollan med Lena Nyman. Tänker alltid på just det inslaget när någon säger Lena Nyman. Ja, det blir tomt!



Nå, vann rätt låtar igår då?



Kram Kim

2011-02-06 @ 14:30:54
URL: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0