I kväll flyger vi till Sverige!

Har inte haft tid att skriva i bloggen på några dagar. Ska göra en sammanfattning av vår Kinaresa och visa lite mer bilder från bland annat Hong Kong vår sista destination på denna fantastiska resa. Men inte nu, utan en annan dag. För nu håller vi på att packa om för vår semesterresa till Sverige.

Om bara några timmar kommer vår taxi och hämtar upp oss, och sedan blir det Thai Air som ska ta oss till Stockholm-Arlanda via Bangkok. I år blir Sverigevistelsen väldigt kort vilket gör att vi fått stryka ganska många saker som vi tänkt se och göra. Skulle gärna träffa alla som jag känner, men tyvärr skulle det bli på tok för stressigt, och jag hoppas att alla förstår.

Vårt första stop är i Norrköping där vi stannar i tre nätter, därefter blir det Stockholm i tre-fyra nätter. Sedan flyger vi vidare upp till Frösön i Jämtland där vi stannar tills vi åker tillbaka hem till Kuala Lumpur. För på något sätt är det hem till Frösön jag längtar när jag tänker på Sverige. Här nere lite bilder därifrån.







Kommentarer
Postat av: Geccod

Vi ses snart! :D

2010-07-02 @ 08:07:26
URL: http://Geccod.se
Postat av: Kim M Kimselius

Hej Eva. Ha en underbar tid i Sverige! Just nu visar sig Sommarsverige från sin allra bästa sida. Hoppas vädret består tills du kommer. Kram Kim

2010-07-02 @ 09:39:05
URL: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/
Postat av: Elisabet

Vad härligt med ett Sverigebesök om än kort. Ni har verkligen lyckats pricka in rätt tid, varmt och skönt här för ovanlighetens skull, ha det så bra ute på Frösö, kram.

2010-07-03 @ 12:05:33
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Sarah Nylund

Tycker mycket om det du skrev! Underhållande att se en del fina saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-11-30 @ 14:33:25
URL: http://jade.se/paketresor/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0