Då är det måndag igen

Helgen har varit mycket lugnt och skön. Har egentligen inte gjort så mycket, och jag känner att det kan behövas sådana helger också. Men helt försoffade har vi naturligtvis inte varit.

I fredags kväll skjutsade vi Emelie till Ampang, den stadsdel där hennes skola ligger, där skulle hon träffa hela volleybollaget för att äta en avslutningsmiddag med deras tränare. Under tiden de åt, så gick jag, Julia och Pär också och åt på en japansk restaurang, sushi. Har räknat ut att jag nog äter sushi ett par gånger i veckan. Men det gör ju inget när det är så otroligt gott och fräscht.

I lördags morse fick vi ingen sovmorgon, för Emelie skulle skjutsas till skolan för en stor Volleybollturnering. Väl på skolan var det full rulle med bussar, föräldrar och aktiva elever som skulle spela volleyboll eller fotboll. Det roliga var att Emelies lag vann hela turneringen. Jätteroligt för dessa härliga tjejer!

Den som har haft många järn i elden är Emelie, för direkt efter turneringen skulle hon skjutsas på födelsedagsfest hem till en klasskompis från Texas som skulle ha grillfest hemma hos sig. Pär fick vara vaken och hämta senare på natten.

I går var vi hemma hos en annan skolkompis till Emelie som hade potluck för alla elever som ska till Nepal och deras föräldrar och syskon. Ledarna hade genomgång av packlista och lite andra viktiga punkter för oss att tänka på. Och jag kan säga att den här Nepalresan kommer att bli ett enormt äventyr för Emelie och hennes kompisar. 

Och idag är det måndag och jag fick precis ett samtal om ett möte som jag totalt glömt bort. Det var Päivi, en finska som ringde och undrade var jag var. För precis nu skulle ett möte om den internationella veckan på ISKL börja. Lite pinsamt eftersom jag är ansvarig för alla de nordiska länderna. Men även solen har sina fläckar;)


Som på alla amerikanska skolor så kallar de sig naturligtvis för något,
på ISKL är det The Panthers! Så på alla tröjor och sportbyxor finns
antingen tassar eller en Panter. Och hejarklacken skriker: Go Panthers!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Lugn och skön helg? Låter som en ganska upptagen helg tycker jag, om är rolig!

2009-10-12 @ 16:04:19
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0