Gold cinema

Vi kommer in i ett otroligt exklusivt biosalong. Fotöljerna som man sitter i är riktigt stora och riktigt sköna. Man kan välja om man vill sitta, halvligga eller ligga. Även fötter och ben får ha det riktigt skönt i denna fotölj. Bredvis varje fotölj finns ett litet bord, på bordet finns en röd knapp där man kan trycka om man vill ha något att dricka eller äta.

Vi sätter oss alla fyra i en varsin fotölj, trycker den bakåt och lägger kudden tillrätta och som grädde på moset drar vi över oss en riktigt gosig filt.

Ja, så här är det om man går på bio i Gold Class här i Kuala Lumpur. Det gjorde vi i går kväll, vi såg "The Curious Case of Benjamin Button". En riktigt mysig och superbra film som jag verkligen rekommenderar.

Att gå på bio här kostar normalt bara cirka 20-25 kronor, men vill man ha lite mer lyx, som vi kostade på oss i går så kostar det som att gå på bio hemma alltså cirka 100 kronor. Och då får man all denna lyx och läsk som ingår. Men det var verkligen värt pengarna, för jag satt så himla skönt.

Nu ska jag och mina föräldrar åka till Garden International School och titta på den Internationella mässan. Jag har ju inte kunnat gjort något av det jag först ville, men Julia fick ta med sig lite svenska köttbullar.

I helgen ska vi ta det ganska lugnt, en del shopping för mamma och pappa eftersom de åker hem på tisdag.



"En bild säger mer än tusen ord!"

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag skulle ha somnat om jag satt/låg så skönt på bion.....fast det gör jag ändå ibland! Kram

2009-02-27 @ 06:15:55
Postat av: Elisabet

Oh låter ju helt underbart, i staden min sambo kommer ifrån i USA fanns något liknande när han var yngre, låter verkligen avkopplande och mysigt!

2009-02-28 @ 02:02:21
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Geccod

Åh, låter verkligen som en härlig bioupplevelse i alla fall. :D



Körkortet går bra. Jag har en lektion varje vecka fram till april nu så det är väl snart dags att boka uppkörning. Satsar på att ha körkortet till sommaren. :-)

2009-02-28 @ 12:26:38
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej!

Vi var pckså på bio igår och såg män som hatar kvinnor. Den var väldigt bra. Idag har vi städat på cirkusen. Annars allt som vanligt här. Ha det bra.

Kram.

2009-03-01 @ 18:29:46
Postat av: Leonora

Godmorgon :)

allt väl?

2009-03-02 @ 06:17:09
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Leonora

sv; härligt :)

Ja det ska jag verkligen ta och göra :D

gör du då?

2009-03-02 @ 11:26:03
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0