God fortsattning!

Juldagsmorgon glimmar stammer ganska bra in pa det jag ser genom fonstret. Om man bortser fran att det inte ar snon som glimmar, utan solen som kampar for att komma fram. Jag ar den enda som ar vaken, och allt ar tyst och lugnt. Jag har dukat upp med frukost och vantar pa att alla gaster och de mina ska vakna till liv.

I gar kom familjen Linder fran Vasterhaning hit. De var sjalvklart mycket trotta men pa valdigt bra humor. Vi at ingen julmat utan vandrade ner till var mycket lokala indiska restaurang dar vi at allt fran roti canai till tandori chicken. Mycket gott och kanske en smula annorlunda for tva svenska familjer pa julaftons kvall.

I dag ska vi slappa lite vid poolen, sedan dukar vi upp med ett svensskt julbord. Atminstone sa pass mycket som vi lyckats fa tag i. V-h ganget hade med sig massor med godsaker och lite av det ska sjalvklart fram idag. Men nar vi kommer till falukorven, sa sparar vi den till ett senare tillfalle. Den delar vi inte med oss av.

Hoppas att ni alla haft en riktigt skon och god jul.


Kommentarer
Postat av: Marita

Här har allt varit toppen,vi fick en vit Jul iaf.

Idag töar det!!!!

Massor av kramar & ha det gott!/Marita med familj

2009-12-25 @ 11:46:49
Postat av: Anki

En riktigt god jul till dig och de dina! Kram Anki

2009-12-25 @ 19:25:00
Postat av: Anonym

God fortsättning på er alla Eva! Vi har firat början på julen i Östersund och åkte hem till Härnösand igår på julafton, Per skulle jobba natt. Jag och barnen beställde pizza och det kändes bra efter all julmat hemma hos mamma.

2009-12-26 @ 00:16:50
Postat av: Sören Boström

Hej Eva och god fortsättning.

Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig, för att göra en artikel om hur du haft och har det over there (eller är det bara USA?)...

Får dessutom bilder av Janne Berglund som varit hos dig och din familj.

Så hör gärna av dig till [email protected]

Många Hälsningar

Sören

2010-01-04 @ 20:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0