Talangjakt - Melaka - KLIA - Avsked

I går var vi till Melaka med familjen Andersson. Vi åkte i två bilar och jag körde den ena. Nu tycker jag att körningen går bättre och bättre. Men tycker fortfarande att det är svårare att köra i mörker, jag ser liksom bilarna dubbelt, och för att inte tala om alla motorcyklister!

I Melaka gick vi runt och tittade på fortet och hann även med lite shopping i China Town. China Town i Melaka är betydligt mer trivsam än i KL och det finns dessutom en hel del fina butiker med hantverk och kläder där man inte behöver bli irriterad på alla inropare och försäljare. Man tar det i sin egen takt helt enkelt.

Vid sjutiden bar det iväg till KLIA. Våra besökare skulle lämna Malaysia för att åka hem till Sverige och möta våren. Det är alltid trist att ta avsked på flygplatsen, man får liksom en klump i halsen och allt blir så påtagligt att Sverige inte längre är hemma. Åtminstone inte än på ett tag. Familjen Andersson verkade nöjda med sitt besök hos oss, och jag tror att både Frida och Emma hade kunnat stanna ett tag till. Däremot fick Julia ett litet sting av hemlängtan och ville nog gärna hänga med hem till Sverige.

I fredags var vi på en talangjakts konsert på ISKL, det var Middle School som underhöll med dans, sång och teater. Väldigt bra och mycket roligt. Emma och Frida fick träffa några av Emelies kompisar och rektorn hade till och med lärt sig deras namn.

Efter konserten åkte vi till djungelrestaurangen Tamarin Spring, fast denna gång åt vi i den italienska delen en trappa ner. Vi var över en timme sena och för de minsta i gänget blev det lite väl sent att äta middag vid halv elva. Men det var gott och som alltid en underbar miljö.

I dag ska vi bara slappa och ta det lugnt. Läsa och se på film. Möjligtvis kanske vi orkar ta hissen ner för ett dopp i poolen. Vi får se. Nästa vecka är det ganska späckat med bokklubb, pubkväll och Swea möte. Mycket numera för en som inte jobbar på riktigt!


Lite mörka ansikten, men det är familjen Andersson, det vill säga från vänster
Anna, Emma, Frida och Patrik som är uppe i Petronas Twin Tower.


Julia, Frida, Emma och Emelie i den historiska staden Melaka.


Anna och jag pustar ut i den tryckande värmen.


Pär och Patrik som är ganska svettiga!


När Julia och Emma inte ville gå längre satte vi dem i en cykeltaxi..


samma sak med Emelie och Frida.


Kommentarer
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Rösta på veckans blogg!

sv; härligt :D

ja det är det allt, nu börjar det bli vår här :D

2009-04-19 @ 08:58:46
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0