Kajsa har flyttat

Nu är det bara två veckor kvar tills dess vi flyttar. Allt är upp och ner, och jag undrar egentligen hur vi klarat av allt, för det har varit massor. Det är ju som sagt lite annat än att byta lägenhet eller flytta till nytt hus i samma stad. Nu ser vårt schema ut enligt följande:

Nu till veckan kommer troligtvis barnens kusiner från Östersund. De ska stanna i några dgara för att säga hej då. Till helgen ska vi fira Pärs mamma som fyller åttio år den 20 november. Men vi firar det till helgen på Vildmarkshotellet. På tisdag eller onsdag nästa vecka kommer flyttgubbarna igen och tömmer allt! Då ska det vara helt tomt här hemma. På torsdag morgon kommer städfirman och gör en flyttstädning. Sedan har vi inget hem här i Sverige!

De sista nätterna innan lördag den 8 november, tar vi in på hotell.

I går flyttade även vår älskade katt Kajsa. Hon har flyttat hem till familjen Bertilsson. Vi alla är så glada över att hon stannar kvar inom cirkusfamiljen så att säga. Det känns tryggt och vi kan andas ut, för vi vet att de kommer att ta väl hand om henne.

Bilen ska snart iväg också, den stannar också inom cirkussfären. Familjen Eduart-Palm-Cidh-Juarez  kommer inom kort åka runt med EMO. Allt börjar falla på plats.

I helgen var det lite avskedsfester. Julias kompisar hade fixat en övernattning och Julia blev verkligen glad och överraskad. Vi var också på middag med Pärs jobbarkompisar. Där var ett par som bott i Botswana i över fem år. Intressant att prata med dem.

Nu ska jag hämta hostmedicin till en konstant hostande Julia.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tur att sötKajsa fick ett hem till slut. Annars lovar jag att jag hade tagit hem henne trots pappas protester :P

2008-10-27 @ 17:21:30
URL: http://angelelica.blogg.se/
Postat av: Geccod

Det blir ett perfekt hem för Kajsa. Det ska bli en ära att få låta Emo-mobilen fortsätta sitt cirkusliv. Haha! ;P

2008-10-28 @ 11:19:52
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: ullis

Jag tyvker det är förbannat roligt att dylan ska åka EMO haha.. så skönt för er att kajsa får en bra familj, så att ni itne behöver oroa er.. kramar

2008-10-28 @ 16:21:05
URL: http://ullisblomman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0