Här sover alla

Ja, utom jag som i regel vaknar ganska tidigt varje morgon. Å andra sidan lägger jag mig betydligt tidigare än de andra, förutom Julia som lägger sig allra först. Men Emelie och Pär kan sitta uppe vid datorn eller med något dataspel i princip till småtimmarna. Så just nu är det väldigt tyst här hemma, det enda jag hör är luftkonditioneringen och byggarbetarna utanför.

När de andra vaknar har vi bestämt att vi ska gå ner och inviga gymmet. Ta en löprunda, ja på löpbandet alltså. Sedan ett dopp och kanske några längder i poolen. Har egentligen inte sett så många som springer på gatorna här, jo någon kanske. Men det är så varmt och fuktigt här så de flesta springer på löpband.

I går kväll när vi åkte hem från en liten inhandling av mat så såg jag ett jättestort gym och det var fullsatt verkade det som. Själva gymmet var på något sätt inglasat så man såg allt och alla. Då var klockan säkert åtta på kvällen och det var fredag.

Ni som känner mig vet ju att jag inte är eller har varit någon gym människa, kanske beror det just på att jag inte känt mig hemma i dessa lokaler, eller rättare sagt hela min kropp har känt sig på något konstigt sätt felplacerad:) Är ju inte precis vältränad...Men nu ska jag i alla fall testa löpbandet. Ett steg i taget som man säger...

Senare ska vi kanske åka till någon matmarknad, ett intresse som faktiskt både Pär och jag delar. Och här ser man grönsaker och frukter som man aldrig sett tidigare och inte riktigt vet vad man ska göra med. Samma sak gäller fiskarna, förutom lax och skaldjur. Men det är så häftigt att gå runt och titta, en upplevelse väl så rolig som konstutställningar.

I går eftermiddag var vi hela familjen och träffade en oerhört trevlig kvinna på ISKL (International School Kuala Lumpur) och vi fick ett oerhört gott intryck av skolan. Den är också amerikansk och det gick barn från hela världen där. Flertalet från Sverige och Norge men även en från Island. Den största gruppen elever var naturligtvis från USA men Korea tror jag var snäppet större. Ja, det känns verkligen internationellt när man kommer till dessa skolor. Nu håller vi tummarna, gör det ni också! Vi fick även reda på att det gick expressbussar (skolbussar) direkt från vårt Condo och det tar bara 25-40 minuter beroende på trafiken.

Nu ska jag gå runt och låta lite så att mina älskade sömntutor vaknar. Vi måste fånga dagen!



Vi dricker mycket, ett måste!


Ödlor finns det också


Sushi finns i alla dess former...


riktigt gott...


Vill du köpa färdigt på marknad? Helt ok, ett par kronor biten...


Fiskar jag aldrig sett tidigare


Som sagt, mat finns överallt här...

Kommentarer
Postat av: Geccod

Neej, stackars ödla. :O Går de där runt i det fria?



Häftigt med matstånden, det ser gott ut.

2008-11-22 @ 09:30:08
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: ullis

håller verkligen tummarna för tjejerna och skolplanerna!!! hur känns det med engelska kursen för dig då? jag saknar er! njut av alla delikatesser ni hittar på marknaden. (avvis, haha)kraaamar

2008-11-22 @ 13:01:59
URL: http://ullisblomman.blogg.se/
Postat av: Agge

Hej familjen Linder, ledsen över att jag inte har hunnit att varken svara eller kommentera tidigare.

Fick både hejofarväl mail och nu igår ett brev om tjejernas skolproblem. Hoppas att det löser sig snart. Ni verkar i alla fall ha det bra som det ser ut. Sandra och jag sitter just nu och drömmer om att kunna komma och hälsa på er någongång. Idag snöade det här i Stockholm, den ligger tom kvar jättekul! Längtar ni inte lite efter snö eller? :)

Ha det så bra och hälsa alla. Vi följer era äventyr på bloggen. Kram Agge & Sandra

2008-11-22 @ 15:38:59
Postat av: pelle

Nä men shit, vad fräsigt! Vad har ni för er där? Semestrar ni kanske? Coolt inlägg iallafall, hoppas gymandet gick bra! ;)

2008-11-22 @ 16:46:04
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Jacqueline

Ska bara säga att jag äääälskar malaysia! HAr varit där någta gånger, och jag älskar det fortfarande :D

2008-11-23 @ 11:16:26
URL: http://jacquelinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0