Händelserik helg

Kanske inte här hemma eftersom vi tagit det väldigt lugnt. Vi har mest stått i vårt garage för att få något sånär ordning på allt som finns där, nämligen cirka 40 flyttkartonger fulla med prylar och en del möbler som vi inte längre använder. Men nu kan vi i alla fall röra oss där, och så småningom ska vi skänka bort en del och kanske även låta Emelie och Julia sälja lite på loppis.

Men ute i världen har det hänt desto mer. Följer utvecklingen i Tunisien och hoppas verkligen att detta leder till en demokratisering och inte ett blodbad. Läste bland annat det Bitte Hammarsten idag skrev i SvD:
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/eu-kan-avgora-tunisiernas-framtid_5869409.svd

En annan sak som jag läste i New Straits Time är att nu ska Malaysia satsa på ishockey. Detta tropiska och varma land som faktiskt har en liten hockeyrink i ett shoppingcentrum i Kuala Lumpur, ska vara med i Asiatiska vinterspelen med ett landslag i ishockey. Wow, säger jag. Tydligen säger de styrande det också, för om de tar medalj så lovar man att bygga en riktig hockeyarena. Jag förstår att en del av er som läser detta tror att jag hittar på, men se det gör jag inte. Det är nog bäst att länka den här artikeln också. http://www.nst.com.my/nst/articles/Malaysia_sicehockeyteamgetsachallengeincentive/Article/

Kanske kan det snart vara aktuellt att köpa in svenska ishockeyspelare till Malaysia, ja, jag menar om det skulle bli ett nytt hockeyland. Det vore väl toppen för frysna och hårdnackade svenska hockeyspelare att få ett proffskontrakt i tropikerna. Förena is och salta hav, kyla med tropisk värme.


Här syns det Malaysiska landslaget, men det verkar vara en del inlånat
här på bilden också. Men jag säger; Good luck guys!

Kommentarer
Postat av: Kim M. Kimselius

Låter jättekul med det malaysiska ishockeylaget! Ska bli spännande att se hur det går med det. Kram Kim

2011-01-17 @ 13:07:32
URL: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/
Postat av: Maria Björkman

Det här ska jag definitivt följa. Vilken bra kombo, om man gillar både hockey och Malaysia!

2011-01-17 @ 19:28:51
URL: http://www.maria-yogini.blogspot.com
Postat av: Nilla

Det skall jag gå o kolla! Perfect kall plats för mig med mina hot flushes! Go Malaysia go!! Kram Nilla

2011-01-19 @ 01:26:30
URL: http://nillaberglie.blogspot.com/://
Postat av: Elisabet

Haha låter ju perfekt att kunna spela hockey i värmen! Vi får verkligen hoppas att det som händer i Tunisien nu mynnar ut i någonting bra! Kram

2011-01-19 @ 14:52:52
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0