Jag fortsätter mingla runt!

Idag är det en sådan där underbart härlig dag i Stockholm, klarblå himmel och solsken. Snön är visserligen kvar, liksom vinterkänslan, men på något sätt känns det ändå som om våren och ljusare tider är på väg. Om ni bara visste vad jag längtar till våren. Har visserligen njutit av den vinter vi haft, men nu får det väl vara nog. Nu vill jag snart sätta på mig sandaler och mina sommarkläder som faktiskt dominerar min mer tropiska garderob.

I går träffade jag Maude, som flyttat tillbaka till Sverige efter många års boende i Toronto i Canada. Hon är fortfarande väldigt aktiv i Swea, vilket jag fick klart för mig att man faktiskt kan vara trots att man flyttat hem till Sverige. Maude, som är vice ordförande i Swea International var så snäll att hon avsatte en hel förmiddag med att berätta för mig hur ett världsmöte brukar gå till och då främst hur den stora middag som är själva höjdpunkten under världsmötet brukar se ut. Som jag tidigare skrivit om i min blogg så ska jag vara Master of Cermony, eller som man kort och gott kan säga toastmaster eller konferencier under denna helkväll med många tal, underhållning och andra spännande överraskningar.Här ovan en bild på Maude, och precis som jag, kommer Maude att åka från Sverige till detta världsmöte. Mitt första, men inte Maudes, hon har varit med många gånger tidigare, och efter vårt möte igår ser jag verkligen fram emot att få vara en del av detta otroliga evenemang. I går när jag satt där och lyssnade på Maude som berättade massor om Swea så förstår jag verkligen vad detta nätverk betyder för många svenskor ute i världen. 

Senare på kvällen var det dags för lite mingel igen. Det är min kära vän Agneta, eller Agge som hon kallas, som tog med mig på mingelkväll med Dagens Media. Minglet var på Brunnsgatan och stället hette Gotland. När vi kom dit möttes vi av gamla bekanta från förra veckans smart pocket release mingel. De hade ett precis vid ingången där de marknadsförde och sålde sin mediapocket bland alla mediemännsikor som var där.På bilden ovan ser ni mina gamla medievänner Leena Starenius, Agge och Åsa Dargren. Leena har jag aldrig arbetat med, men haft mycket kontakt med under många år i mediebranschen, idag arbetar hon på LRF media som ger ut en otroligt massa tidingar och magasin. Agge i mitten har jag heller aldrig varit kollega med, men haft mycket jobbkontakt med under många år, hon jobbar med medierådgivning på Maxus. Åsa och jag har däremot arbetat tillsammans för massor med år sedan då vi båda jobbade på gamla ARE-bolagen med utomhusreklam. Idag är Åsa specialist på utomhusreklam och arbetar på Posterscope, ja hon är nog en av de bästa på utomhus i Sverige tror jag, åtminstone tycker jag det.

Det är lite roligt det där med hur tiden går. När jag och Agge kom till minglet i går, så träffade Agge en bekant som just nu arbetar på Svenska Dagbladet. När Agge presenterade mig för henne, så sa hon i förbifarten att jag också arbetat på SvD. Naturligtvis blev då följdfrågan när det var, och jag svarade att jag slutade någon gång -83 eller -84. Då blev svaret från Agges branschkollega: "Ha, ha, ha, ja då var ju inte jag där, då var jag bara tio år"
Så ibland känner man att tiden har gått och att yngre friska förmågor dykt upp, precis som det ska vara också. Men inte så kul när man börjar tänka på hur snabbt tiden går, det gäller att tänka på det och leva i nuet.

Kvällen var riktigt rolig och jag träffade en hel del gamla kollegor som jag inte sett på länge. Men i går blev det inte så sent, var hemma redan före tio. Fast avslutningen på kvällen var riktigt god då jag, Leena och Agge avslutade det hela med sushi, riktigt gott.


Kommentarer
Postat av: Geccod

Håller med om att vädret är riktigt skönt nu, ser också fram emot våren. :-)Häftigt att du ska vara toastmaster för årsmötet. Låter ju som ett riktigt stort evenemang.

2011-02-02 @ 14:20:08
URL: http://Geccod.se
Postat av: Kim M Kimselius

Vilket liv du lever Eva. Full fart hela tiden. Är imponerad! Önskar jag kunde följa med dig på en del av allt det roliga du gör, bara vara en i mängden och liksom hänga på dig som en svans, osynlig, bara lyssna och iaktta. DET hade varit kul! Kram Kim

2011-02-03 @ 15:58:48
URL: http://kim-m-kimselius.blogspot.com/
Postat av: Maria Björkman

Restaurang Gotland på Brunnsgatan är relativt nyöppnad, och har massor av härliga råvaror från min ö. I källarvåningen finns en festlokal som vi ska på bröllopsfest i första helgen i september då vår dotter gifter sig!

2011-02-03 @ 21:10:54
URL: http://www.maria-yogini.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0