Lugnt lugnt lugnt

Faktum är att det kan gå några dagar utan att något märkvärdigt händer även här i Malaysia. Redan förra veckan bestämde vi oss faktiskt för att bara ta det lugnt den här helgen. Vi har egentligen inte haft många stunder då vi bara har slappat och inte gjort något speciellt, så det är välbehövligt för oss alla. 

Men helt utan aktiviteter har ju familjen Linder svårt att vara. Så vi ska idag ta en promenad i en djungelpark och sedan ska vi åka in till shoppingcentret i Petronas Tower, där de har en jättestor och prisvärd sportaffär. Emelies djungelvecka närmar sig och det fattas en del prylar. I morgon är det måndag och "public holiday" här i Malaysia och hela den muslimska världen, för då är det Prophet Mohammad´s Birthday. Om det är öppet så funderar vi på att hälsa på de föräldralösa elefanterna som man tagit hand om. Jag återkommer om detta.

Men vi har sett en hel del filmer. Vi köper ju som jag tidigare berättat väldigt billiga kopior för cirka 20 kronor. Så här kommer helgens filmer som vi sett och ska se:

Harry Potter and the sorcerer`s - jag och Julia älskar den, fast det är ettan. Ja, vi gillar alla Harry Potter och längtar till nästa premiär.

Changeling - av Clint Eastwood och med Angelina Jolie. En mycket bra film, bättre än jag hade förväntat mig. Spännande och tänkvärd om det korrupta polisväsendet i USA.

Milk - med fantastiska och underbara Sean Penn i huvudrollen som Harvey Milk, aktivisten som kämpade för de homosexuellas rättigheter i USA på -70 talet.

Revolutionary Road - med Kate Winslet och Leonardo Dicaprio. Ska se denna ikväll.

Några filmer som vi såg förra helgen är:

Slumdog Millinaire - superbra, måste ses, väldigt stark film!

The Reader - också superbra. Ni måste se den!

The Curious Case of Benjamin Button - så annorlunda och så bra. Se den!

Kommentarer
Postat av: Dylan

Nice med film! Har faktiskt riktigt nyfiken på Slumdog Millionare och Benjamin Button, de har ju fått sån bra kritik.

2009-03-08 @ 12:35:41
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: Dylan

Nice med film! Är faktiskt riktigt nyfiken på Slumdog Millionare och Benjamin Button, de har ju fått sån bra kritik.

2009-03-08 @ 12:36:18
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: Lotta

Härligt att bara ha en lugn familjehelg, det behöver man ibland. Själv var jag på båtmässan i Sthlm igår, skickade en tanke till er då!

Slumdog....står på tur när det gäller "filmer jag måste se". Kram på er/Lotta

2009-03-08 @ 18:53:55
Postat av: Elisabet

Är på gång att se flera av de filmerna så det var kul att du tycker de var bra. Föräldralösa elefanter låter spännande! HA det så bra och njut av att ta det lite lugnt.

2009-03-09 @ 10:53:25
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Weirdo

Så otroligt vackert det verkar vara där!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0