Fredag är en bra dag

Här vaknade vi tidigt i morse, väckarklockan ringde 05.45, och för oss klassas det egentligen som mitt i natten. Skola och jobb för större delen av familjen väntade och för min del en skön och lång frukost framför datorn där jag som vanligt läste mina favorittidningar på nätet.

I går hade vår maid Linda gjort middag åt oss, och jag kan säga att det smakade utsökt. Det var Chicken Curry och den var verkligen "hot". Jag tittade lite när hon gjorde maten, och hon blandade i en massa kryddor och grönsaker som jag inte vet vad de heter. Men jag återkommer om det. Ska fråga henne nästa gång. Jag skickade hem henne lite tidigare, eftersom hon började känna sig lite hängig.

Eftersom jag har börjat köra mer bil själv här i Kuala Lumpur, så skjutsade jag Pär till jobbet i går morse så att jag kunde använda bilen under dagen. Jag och Julia hämtade Pär och på väg hem från Pärs jobb stannade vi till vid Desa Sri Hartamas, ett område som inte ligger långt ifrån där vi bor, men som vi aldrig vandrat runt i.

Det var en positiv upptäckt som så mycket annat för oss här. Det var ett ganska slitet med ack så charmigt område med restauranger, barer, pubar och butiker. Vi hann dessutom med en hel del under den timme vi gick runt där.

Vi tog kopior på våra nycklar i en nyckelbar. Vi köpte ett bord till vår skrivare och ett snyggt träfat som vi ska ha på bordet. Dessutom passade vi på att besöka optikern med Julia som fick ett par nya läsglasögon. Och det är billigt här, allt som allt kostade det ca 300 kronor med en riktig ögonundersökning och glasögon som var riktigt snygga.

I kväll ska vi naturligtvis bara ta det lugnt. Det har varit en händelserik vecka, inte minst för Emelie och Julia som börjat sina skolor med allt vad det innebär. Dessutom är inte Emelie riktigt 100 % frisk och behöver nog ta det lite lugnt. Vi måste vara friska, för nästa vecka åker vi till Langkawi.


Där ni ser nyckeln, fixade vi kopior


Desa Sri Hartamas, där det finns massor av barer, 
pubar och restauranger. Härligt ställe och kul när
man upptäcker oaser så nära sitt hem.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Halloj! Funkar mailen? Skriv mig så kan vi kolla. Jag undrar om jag har rätt.

Puss och Kram!

2009-01-16 @ 10:25:30
Postat av: pelle

Jag vet inte varför, men din beskrivning tog mig till Soho i London. Det såg riktigt trevligt och pitoreskt ut:)

2009-01-16 @ 19:29:27
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0