Bitte & Micke här 2008-2009

I måndagskväll kom vi till KL, det var fortfarande år 2008 och den 29 december tog vi  taxi från flygplatsen. Det skulle ta ett antal timmar att komma hit med en taxi kille som både var analfabet och bara sa sorry no english. Så äntligen hos Linders new place och det  vi måste vi säga att det är kanon!!!! Grattis till hela familjen det här kommer att bli en tid som heter duga. Lite later kommer de väl också att få med detta annorlunda liv - men so what.
Vi har haft underbara dagar här, tittat runt och snackat massor.
Roligt att träffa ( och lära känna i varje fall lite) Emelie och Julia . Att få vara med  dessa underbara trejer som nu inför en period som kommer att betyda mycket för dem. Att också få så här full time med Eva är en vitamin och ständiga skratt och munterheter. 
Pär axlar familjeförsörjningen tills Eva får igång någon business i KL ( hon lär inte kunna sitta stilla KL)  och  det gör han med bravur.
 Här är livet mycket GOTT på alla sätt. 
Nu är det fredagkväll och vi har på vår avslutningskväll provat foot massage med fiskar- Ja, det är en massa små fiskar i en bassäng där man sätter ner fötterna och där äter/ gluffsar de på under en halvtimme på ens fötter. Reklamen säger att man får "nya fötter" fiskarna äter alla gamla celler.
 Lätta på foten gick vi sedan och åt på Restauranggatan här ute ( Bali käk). Tillbaka i lägenheten sitter jag här och skriver för er som läser Evas blogg och jag måste säga till er alla . Kom hit , hotellet är femstjärnigt och familjen Linder är underbara som värdar och guider. 
Imorgon tidigt går vår tur vidare till Borneo så Bitte och Micke tackar för denna gång 
Vi har faktiskt varit här både under åren 2008 och 2009 - inte många som kan slå. 



Fotmassage - Malaysian style


Systrarna sisters inför tolvslaget


Nyår i KL !


2009 är här!

Kommentarer
Postat av: Bitte

All the Linders fran flygplatsen KL tid 11.11 am

Gomooron till er igen stort tack igen for underbara dagar i KL. Sitter pa flygplatsen invantar start till next stop. Turen hit gick pa 45 min, ingen tafik , mycket smidigt. Nu regnar det men vi far hoppas att det ar clear skys snart.Jag vill bada i eftermiddag!! Ha en haaarlig weekend med stora kramar till er alla!

Bitte och Micke

2009-01-03 @ 04:11:50
Postat av: Geccod

Haha, nej då den har inte pajjat. Bara en dålig "vits" som jag kommit på.

2009-01-03 @ 13:27:14
URL: http://geccod.blogg.se/
Postat av: ullis

Ja det var verkligen hur fint som helst där uppe. önskar man kunde ha stannat längre. förstår om du längtar hem lite nu när det är kallt och snö och alla nära och kära är lediga. Jag saknar er alla. kram kram

2009-01-03 @ 17:03:25
URL: http://ullisblomman.bogg.se
Postat av: Emma

GOTT NYTT ÅR fam. Linder!

Hoppas ni har det bra, och att resan till Singapore blev underbar!

Själv är jag i Åre nu, med kompisar. Vi bor i stugan och har det jätte mysigt. Vi ska vara här i tre nätter =)

Ha det bäst och hälsa!

Kramar i massor

2009-01-03 @ 17:03:34
URL: http://designofemma.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0